Medicintekniskt seminarium med israeliska forskare i Stockholm

Från Technion-Sällskapet i Sverige: Nu är allt klart för det omtalade medicintekniska seminariet med israeliska forskare. Det blir den 3 februari 2015 på Albanova University Center i Stockholm. Det är vi i Svenska Technion-Sällskapet i samarbete med Kungliga Tekniska Högskolan som arrangerat detta. Technion i Israel är ett av de ledande universiteten i världen inom naturvetenskap och teknik. Flera forskare från Technion har de senaste åren belönats med Nobelpris. En stor del av forskningen sker inom det medicinska området. Den 3 februari kommer tre av de ledande forskarna inom det medicinska området på Technion till seminariet i Stockholm, som inleds 8.30 på morgonen vid Albanova University Center vid Roslagstull.

Vi inbjuder dig att delta utan kostnad i seminariet. Tack vare sponsorer kan vi erbjuda seminariet helt gratis, något som annars skulle kosta flera tusen. Det enda som kostar är lunchen. Detta är ett unikt tillfälle att få del av de senaste landvinningarna inom medicinteknisk forskning, och att träffa forskare som i hög grad bidragit till dessa landvinningar. Förutom de israeliska forskarna medverkar även ett antal forskare från KTH och KI.

Detaljer om föreläsningarna framgår av bifogade program, där det också finns information om hur man anmäler sig. Även om sista anmälningsdag är den 23 januari rekommenderar vi att göra anmälan så snart som möjligt. Antalet platser är begränsat.

Anmälan kan göras via stefan@sirgruppen.se.

Ladda ner programmet: STS Medical Seminary

Postad av on jan 11 2015. Filed under Publicerat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Sök i arkivet

Via månad/år
Via kategori
Sök via Google
Logga in | Copyright Israelinnovation.se 2021