Kopiera med automatik framgångsrika traders

Etoro media
Trading för nybörjareGrafiken ovan visar ett exempel på potentialen med konceptet då $100 ökade till $14 162 (strax över 100 000 kr) på 12 månader (under 2013-2014) utan förkunskaper tack vare en israelisk innovation som använder ”Copytrading.” Med israelisk teknik går det nu utan förkunskaper eller ens intresse för trading att tjäna pengar. Det hela sköter sig självt.

Korta fakta:

* Ca 4 miljoner kunder använder detta sätt att tjäna pengar utan några kunskaper eller ens intresse för trading.
* Symboliska årsräntor från bankerna är historia med detta nya koncept med mycket högre potential.
* Ingen erfarenhet eller särskild arbetstid krävs då det hanteras automatiskt till dig

Det anrika universitet och forskningsinstitutet Massachusetts Institute of Technology (MIT) slår fast följande om det här sättet att tjäna pengar: ”A 2012 MIT funded study directed by Dr. Yaniv Altshuler, showed that traders on the eToro social investment network who benefited from ”guided copying”, i.e. copying a suggested investor, fared 6-10% better than traders who were trading manually, and 4% better than traders who were copy trading random investors of their choice.”

 

Klicka på en knapp och tjäna pengar utan förkunskaper! Låter det för bra för att vara sant? Det osannolika har nu blivit en realitet och fungerar. Ca 4 miljoner använder israeliska eToro (startat 2007 av bröderna Yoni Assia och Ronen Assia) som har gjort revolution gällande hur man har öppnat dörren för att kunna tjäna pengar utan att ha särskilda förkunskaper, starkt investeringskapital eller ens regelbundet vara uppkopplad på internet – det hela sköts automatiskt 24/7. Konceptet kallas för Copytrading / Social Trading och idag har företaget över 4 miljoner kunder och är världens största finansiella gemenskap där man använder s.k. “social trading” vilket innebär att man gör exakt samma affärer med t.ex. valutor och råvaror som proffsen – fast med automatik och slippa alla finansiella analyser. Yoni Assia har i en intervju sagt till CNN att om företagets koncept att: “Det handlar om att öppna den globala marknaden och investera och handla på ett transparent sätt.”

 

Så här enkelt fungerar Copytrading i praktiken:

Efter att du har valt ut någon att ”kopiera” (ifall du vill ha rekommenderade handlare att kopiera v.g. kontakta info@israelinnovation.se) blir du ombedd att ange ett belopp att fördela till dem. Till exempel om väljer du att fördela 1 000 kr till handlaren ”Bob” för att kopiera automatiskt hans affärer innebär det att när Bob utför en handel/trading värd t.ex. 10% av hans eget kapital så används även 10% av ditt kapital (100 kr om du har fördelat 1 000 kr). Gör Bob en vinst så gör du också en vinst och gör Bob en förlust gör du också en förlust. Därför är valet av den person du väljer att kopiera viktigt och du har över 2 miljoner handlare att välja emellan! Så många bra handlare finns och kan hittas via listor som visar varje enskild handlares resultat.

Klicka på en knapp och tjäna pengar utan förkunskaper! Låter det för bra för att vara sant? Det osannolika har nu blivit en realitet och fungerar. Ca 3 miljoner använder israeliska eToro (startat 2007 av bröderna Yoni Assia och Ronen Assia) som har gjort revolution gällande hur man har öppnat dörren för att kunna tjäna pengar utan att ha särskilda förkunskaper, starkt investeringskapital eller ens regelbundet vara uppkopplad på internet – det hela sköts automatiskt. Konceptet kallas för Copytrading / Social Trading och idag har företaget över 3 miljoner användare och är världens största finansiella gemenskap där man använder s.k. ”social trading” vilket innebär att man gör exakt samma affärer med t.ex. valutor och råvaror som proffsen – fast med automatik och slippa alla finansiella analyser. Yoni Assia har i en intervju sagt till CNN att om företagets koncept att: ”Det handlar om att öppna den globala marknaden och investera och handla på ett transparent sätt.”

 

Se statistik på lönsamma handlare som du kan kopiera automatiskt:

Learn More About Social TradingProcessen är snabb, bara leta efter handlare inom nätverket (en särskild sektion har namnen där du kan bläddra i) som har bra resultat och klicka sedan på ”Copy”-knappen. Från och med nu kommer deras affärer att kopieras till ditt konto via ett smart system som företaget har utvecklat. Därefter sköts det hela med automatik dygnet om. Eller kontakta info@israelinnovation.se och du kommer att ges 3 rekommendationer när du testar denna israeliska teknologi.

Kopiera framgångsrika traders - ett klick och allt sköts automatiskt 24/7

Kopiera framgångsrika traders – ett klick och allt sköts automatiskt 24/7

Klicka på knappen en enda gång och allt sköts med automatik för dig

Klicka på knappen Copy (”Copy trading”) en enda gång och allt sköts med automatik för dig dygnet om.

Utan kunskap och enbart $200 i startkapital så går det att komma igång inom några minuter och allt sköts automatiskt för dig. Ditt innehav kan du när som helst ta ut.

Det är fullt realistiskt att kunna tjäna i genomsnitt 6% eller mer per månad, vilket innebär att din investering fördubblas under en 12 månaders period. Jämför detta med de flesta banker som ger en årsränta på 1-3%. Dock, hade du kopierat supertradern som grafiken längre upp visade siffror ifrån, – 100% automatiskt – hade en investering på $100 ökat till hela $14 162 på 12 månader! Ditt arbete hade bestått i att endast ha klickat på en knapp en enda gång och kanske till och med glömt att du hade satsat $100 för att se ett år senare hur de har vuxit till +$14 000 (ca 104 000 kr). Alla kan vara med – INGA FÖRKUNSKAPER OM TRADING KRÄVS.

Israelisk teknologi: Tjäna pengar med ett enda knapptryck

Supertraderns statistik de senaste tre åren varav +25 000% det senaste året

 

Reuters ger positivt omdöme om eToro

Reuters ger positivt omdöme om denna smarta teknologi som alla kan använda automatiskt

 

– Inte för inte kallas detta sätt att tjäna pengar ”Facebook för traders” då du inte behöver själv sätta dig in i detaljer utan via ett enkelt knapptryck kan du automatiskt – utan att vara närvarande vid datorn – exakt kopiera nätverkets främsta traders dygnet om. Ingen erfarenhet krävs då du väljer ut en person du vill kopiera av – sedan sköts allt med automatik.


Etoro ny medlem

Läs mer om garantin där e.v. förlust täcks upp med 100% inom 60 dagar!

Tel AvivKartor och satellitbilder i Israel

SÖK A - ÖWest Ham United sponsras av israeliska eToroManchester City i partnerskap med israeliska Wix

Sök i arkivet

Via månad/år
Via kategori
Sök via Google