Carlos Slim: Vi vill investera mer i Israel

Den mexikanske affärsmannen inom telekommunikationer, Carlos Slim, har varit rankad flera gånger om som världens rikaste ser stora möjligheter i Israel: ”Teknik är motorn i vår tid och Slim-koncernen kommer att vara glada att delta i ytterligare investeringar i Israel. Vi gillar att ha fingret på pulsen på allt som rör ny teknik och jag vet att Israel är världsledande så vi är intresserade av israeliska innovationer.” Mer information

– Israels president Shimon Peres är i Mexiko och har bl.a. träffat Carlos Slim. Med sig har president Peres en delegation bestående av representanter från hela 80 (!) ledande israeliska företag inom områdena säkerhet, cyber, UAV, teknik, kommunikation, vatten och energi. Besöket i Mexiko beskrivs i mexikansk media som en stor framgång för förhållandet mellan Mexiko och Israel.

 

Relaterat:

Israels president Shimon Peres åker till Mexiko med en stor delegation av Israels ledande företag

Tel AvivKartor och satellitbilder i Israel

Postad av on nov 29 2013. Filed under Senaste. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Tel AvivKartor och satellitbilder i Israel

SÖK A - ÖWest Ham United sponsras av israeliska eToroManchester City i partnerskap med israeliska Wix

Sök i arkivet

Via månad/år
Via kategori
Sök via Google