Varbergsföretag investerar israeliskt

Arvato Financial Solutions från Varberg investerar i israeliska biometripionjären SecuredTouch i gemensam satsning för att säkerställa större säkerhet och användarupplevelse för digitala transaktioner.

Utdrag från Mynewsdesk.com:

Arvato Financial Solutions och SecureTouch, ett cybersäkerhetsföretag som specialiserat sig på beteendebiometri, gör nu gemensam sak för att bekämpa online-bedrägerier i betalningsprocessen genom att skapa en friktionsfri digital upplevelse för kunderna.

Arvato Financial Solutions har tagit ett strategiskt beslut att investera i online-säkerhet och beslutade sig för att samarbeta med det Israelbaserade företaget SecuredTouch. Israel är känd för att vara en digital start-up-nation och har en framträdande roll internationellt när det kommer till innovation och entreprenörism.

Frank Schlein, President Risk Management på Arvato Financial Solutions:
”Vi har skapat ett partnerskap som kommer underlätta för SecuredTouch att utöka vår internationella närvaro och förbättra vår position inom områden som bedrägeri och autentisering. Arvato Financial Solutions, med sin internationella expertis inom risk- och bedrägerihantering, är en perfekt partner och investerare för detta ändamål.”

Yair Finzi, CEO och grundare av SecuredTouch SecuredTouchs tekniska plattform, använder interaktionen mellan användarna och enheterna för att skapa en unik användarprofil och därmed säkerställa identiteten av kunden så att inget missbruk sker. Eftersom kundens beteendemönster för online-transaktioner är nästintill omöjliga att kopiera så har kunden har sedan ett säkert skydd mot identitetsstöld eller att någon tar över kontot. Tekniken upptäcker bedrägligt beteende liksom försök till bedrägeri genom automatiska datorattacker som utförs med hjälp av emulatorer, bots och malware.
*****
Israel världsledande inom cybersäkerhet (2018) »

Postad av on apr 24 2018. Filed under Cybersäkerhet, Teknik. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Sök i arkivet

Via månad/år
Via kategori
Sök via Google
Logga in | Copyright Israelinnovation.se 2021